Rüyada kar ve yağmurun yağdığını görmek

Rüyada kar ve yağmurun yağdığını görmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına alamet eder.

Rüyada kar ve yağmurun yağdığını gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizde bazı tartışmalar yaşamanız olasıdır.

Rüyada kar ve yağmur yağdığını görmek sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada yağmurdan sonra kar yağdığını görmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine delalettir.

Rüyada karla karışık yağmur yağdığını görmek isabetli adımlar atacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmur ve kar yağdığını görmek korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, her zaman hayırlı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada önce yağmur sonra kar yağdığını görmek çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kar ve yağmurun yağdığını görmek giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada yağmur kar yağdığını görmek iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yağmurla karışık kar yağdığını görmek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments