Rüyada berrak yağmur yağdığını görmek

Rüyada berrak yağmur yağdığını görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, stresin ve üzüntülerin biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, sohbetinin bozulacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine tabir olunur.

Rüyada berrak yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylar da yaşanabilir.

Rüyada berrak yağmur yağdığını görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, ticarete adım atacağına delalet eder.

Rüyada ormanda yağmur yağdığını görmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada şakır şakır yağmur yağdığını görmek üstün başarılar alacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada evinin içine yağmur yağdığını görmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada şiddetli yağmur yağdığını görmek çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, kendisine gelir getiren yolların açılacağına inanılır.

Rüyada çok fazla yağmur yağdığını görmek makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine rivayet eder.

Rüyada birinin üzerine yağmur yağdığını görmek çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, büyük rahatlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada üstüne yağmur yağdığını görmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments