Rüyada dışarda yağmur yağdığını görmek

Rüyada dışarda yağmur yağdığını görmek yüzünde güller açacağına, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, maddi durumunun düzeleceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine delalet eder.

Rüyada dışarda yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Her iletiyi iki kere kontrol etmekte fayda var.

Rüyada dışarda yağmur yağdığını görmek rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dışarda kar yağdığını görmek çok uğraş vereceğine, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dışarda yağmur görmek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına tabir olunur.

Rüyada hızlı yağmur yağdığını görmek işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada gök gürültülü yağmur yağdığını görmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmur yağdırmak patlama noktasına geleceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına rivayet eder.

Rüyada denize yağmur yağdığını görmek parasal sıkıntılarının sona ereceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine alamet eder.

Rüyada yağmur dolu yağdığını görmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments