Rüyada üzerine yağmur yağmak

Rüyada üzerine yağmur yağmak üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, düşünmeden adımlar atayacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, sorunların teker teker çözüleceğine alamet eder.

Rüyada üzerine yağmur yağmak gördüyseniz:

  • Ormanı yakmaktansa daha uzlaşmacı veya sakin bir tavırla olaylara yaklaşmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada tarlaya yağmur yağdığını görmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dışarda yağmur yağdığını görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına delalet eder.

Rüyada cama yağmur yağdığını görmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, kafasının boşalacağına delalet eder.

Rüyada yüzüne yağmur yağmak endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada üzerine yağmur yağdığını görmek allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada denizde yağmur yağdığını görmek onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına yorulur.

Rüyada yağmur ve dolu yağdığını görmek kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına inanılır.

Rüyada çok hızlı yağmur yağdığını görmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments