Rüyada çok yağmur yağdığını görmek

Rüyada çok yağmur yağdığını görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine rivayet eder.

Rüyada çok yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Harcamalar artabilir.

Rüyada yağmurun eve yağdığını görmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, iyiliğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada siyah yağmur yağdığını görmek tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlığa yağmur yağdığını görmek maddi varlığının çoğalacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine delalet eder.

Rüyada yağmur ve karın yağdığını görmek gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada evin içinde yağmur yağdığını görmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmur yağdğnı görmek bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına işaret eder.

Rüyada yağmur dolu yağdığını görmek dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzüne yağmur yağdığını görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments