Rüyada siyah ve beyaz fare görmek

Rüyada siyah ve beyaz fare görmek hayatın düzene gireceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, umutlarının kırılacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına delalettir.

Rüyada siyah ve beyaz fare gördüyseniz:

  • Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz.

Rüyada beyaz ve siyah fare görmek esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah ve beyaz fare görmek ikisinin de çok rahat edeceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz siyah fare görmek ailesi ile mutlu olacağına, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah beyaz fare görmek zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, istek ve arzularının gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada büyük siyah bir fare görmek özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada siyah lağım faresi görmek silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına alamet eder.

Rüyada ölü siyah fare görmek hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, ettiği bütün duaların kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada kocaman siyah fare görmek güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments