Rüyada ölü siyah fare görmek

Rüyada ölü siyah fare görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, çok para kazanacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada ölü siyah fare gördüyseniz:

  • Belirsizlikler veya kararsızlıklar söz konusuysa karar vermek zorunda hissetmemelisiniz.

Rüyada ölü siyah fare görmek borçlarını kolayca ödeyeceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına inanılır.

Rüyada siyah fare ölüsü görmek becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada siyah ve beyaz fare görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, adını herkese duyuracağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah bir fare görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine işarettir.

Rüyada siyah kedi ve fare görmek başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine delalet eder.

Rüyada siyah fare kovalamak çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki tane siyah fare görmek kara kara düşünür olacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine delalettir.

Rüyada siyah fare yavrusu görmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, sağlığının geri geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments