Rüyada kocaman siyah fare görmek

Rüyada kocaman siyah fare görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, kazancının allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına delalettir.

Rüyada kocaman siyah fare gördüyseniz:

  • Fonksiyonel olmayan işler veya anlaşmalar sorun yaratabilir.

Rüyada kocaman siyah fare görmek ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına inanılır.

Rüyada kocaman fare görmek suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman fare öldürmek dost ve akrabaların şaşırtılacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine alamet eder.

Rüyada kocaman beyaz fare görmek şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına işaret eder.

Rüyada kocaman bir fare görmek kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocaman siyah örümcek görmek hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, keyfin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman siyah köpek görmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocaman siyah yılan görmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments