Rüyada siyah beyaz fare görmek

Rüyada siyah beyaz fare görmek geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, harama göz dikmeyeceğine, sürekli ağlamaklı olacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına alamet eder.

Rüyada siyah beyaz fare gördüyseniz:

  • Gücünüzü gösterin.

Rüyada beyaz ve siyah fare görmek ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına işaret etmektedir.

Rüyada siyah ve beyaz fare görmek problemleri teker teker çözeceğine, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine delalet eder.

Rüyada beyaz siyah fare görmek dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına alamet eder.

Rüyada siyah beyaz fare görmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada siyah bir fare görmek elindeki işi rayına oturtacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah büyük fare görmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada iki siyah fare görmek bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına alamet eder.

Rüyada iki tane siyah fare görmek meşakkate düşeceğine, yokluğun biteceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments