Rüyada siyah lağım faresi görmek

Rüyada siyah lağım faresi görmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, fakirleşeceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah lağım faresi gördüyseniz:

  • İşe yarar planlar yapmak veya girişimlerde bulunmak istiyorsunuz.

Rüyada siyah lağım faresi görmek kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük lağım faresi görmek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada lağım faresi görmek tartışmaların kavgaya döneceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde lağım faresi görmek çaresiz durumlarda kalacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine inanılır.

Rüyada lağım fare görmek yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına delalettir.

Rüyada ölü lağım faresi görmek ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada lağım fareleri görmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz lağım faresi görmek okuyacağına ve bilgileneceğine, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments