Rüyada siyah beyaz tavşan görmek

Rüyada siyah beyaz tavşan görmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, çok rahat bir hayat süreceğine, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada siyah beyaz tavşan gördüyseniz:

  • Bazı ayrılıklar yaşayabilirsiniz.

Rüyada siyah ve beyaz tavşan görmek dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz ve siyah tavşan görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine alamet eder.

Rüyada siyah beyaz tavşan görmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına delalettir.

Rüyada siyah yavru tavşan görmek yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine alamet eder.

Rüyada siyah tavşan görmek hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde siyah tavşan görmek çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, hırsızlık yapacağına işarettir.

Rüyada siyah tavşan yakalamak yakında hedefine ulaşacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada siyah tavşan ölüsü görmek büyük mutluluklar yaşayacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments