Rüyada siyah tavşan ölüsü görmek

Rüyada siyah tavşan ölüsü görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, üzüleceğine ve yıpranacağına, kişisel yeteneklerini geliştireceğine, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, kurulu düzenin bozulacağına, dertlerin artacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine rivayet eder.

Rüyada siyah tavşan ölüsü gördüyseniz:

  • Aküsü bitmiş arabayı itmeye çalışmayı bırakmalı, yakından geçen bir ulaşım aracına binip ilerlemelisiniz.

Rüyada siyah tavşan ölüsü görmek bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru siyah tavşan görmek dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine alamet eder.

Rüyada büyük siyah tavşan görmek kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına delalet eder.

Rüyada siyah yavru tavşan görmek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz ve siyah tavşan görmek saygın ve ünlü biri olacağına, çeşitleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah tavşan yavrusu görmek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, kendine çeki düzen vereceğine delalettir.

Rüyada evde siyah tavşan görmek zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah ve beyaz tavşan görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments