Rüyada siyah fare ölüsü görmek

Rüyada siyah fare ölüsü görmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, atılan adımların boşa gideceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, mevlit okutacağına, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah fare ölüsü gördüyseniz:

  • Belirsiz tavırları olan kişiler sinirlerinizi bozabilir.

Rüyada siyah fare ölüsü görmek yeni bir adım atılacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına tabir olunur.

Rüyada ölü siyah fare görmek kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine işaret eder.

Rüyada siyah fare beslemek karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına tabir olunur.

Rüyada siyah küçük fare görmek hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına yorulur.

Rüyada siyah büyük fare görmek hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına delalet eder.

Rüyada kocaman siyah fare görmek huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah fareler görmek insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  işaret eder.

Rüyada siyah fare kovalamak hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments