Rüyada siyah fare beslemek

Rüyada siyah fare beslemek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, daima ona hürmet göstereceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada siyah fare beslemek gördüyseniz:

  • Geçmişten kişilerle iletişime geçmenizin iş hayatınıza ya da özel yaşamınıza katkısı olabilir.

Rüyada siyah fare beslemek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz fare beslemek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine işarettir.

Rüyada fareyi beslemek hayırlı günler yaşayacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada fare beslemek geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada fare beslediğini görmek uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına alamet eder.

Rüyada siyah köpek beslemek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada siyah kedi beslemek dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine yorulur.

Rüyada siyah yılan beslemek hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments