Rüyada siyah fare kovalamak

Rüyada siyah fare kovalamak dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah fare kovalamak gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişiler sizi öfkelendirebilir.

Rüyada siyah fare kovalamak huzurunun ve neşesinin bozulacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine işarettir.

Rüyada fare kovaladığını görmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada evden fare kovalamak yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada kedinin fareyi kovaladığını görmek beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük fare kovalamak üstün başarılar alacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına yorulur.

Rüyada evin içinde fare kovalamak hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, çok iyi mevkilere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde fare kovalamak evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine inanılır.

Rüyada fare kovalamak ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments