Rüyada fare kovalamak

Rüyada fare kovalamak ömür boyu başarılı olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, rahatının bozulacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, işlerin iyiye gideceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada fare kovalamak gördüyseniz:

  • Hedeflerinizin sabit fikir halina dönüşmemesi gerekiyor.

Rüyada küçük fare kovalamak böylece aynı hataları yapmayacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine işaret eder.

Rüyada evin içinde fare kovalamak yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada beyaz fare kovalamak maddi kayıpların sona ereceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin fareyi kovaladığını görmek hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fareyi kovaladığını görmek mutlu günlerin yaşanacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına inanılır.

Rüyada farenin kovaladığını görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine delalettir.

Rüyada evden fare kovalamak ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, aksiliklerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fare görüp kovalamak içinin rahatlayacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments