Rüyada küçük fare kovalamak

Rüyada küçük fare kovalamak mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine inanılır.

Rüyada küçük fare kovalamak gördüyseniz:

  • Hayatınızda çok fazla karışıklık varsa, görülmeyen bir değişiklik, elde etmek istediğiniz şeylere ulaşmanızı zorlaştırabilir.

Rüyada küçük fare kovalamak hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine işaret eder.

Rüyada farenin kediyi kovaladığını görmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedinin fareyi kovaladığını görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına inanılır.

Rüyada beyaz fare kovalamak ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına alamet eder.

Rüyada evden fare kovalamak ele geçen fırsatların heba edileceğine, çıkmaza gireceğine işarettir.

Rüyada evin içinde fare kovalamak yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada fare kovalamak hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada farenin kovaladığını görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments