Rüyada evin içinde fare kovalamak

Rüyada evin içinde fare kovalamak hayatının da düzene gireceğine, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, depresyona gireceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, başarılarının sürekli olacağına, kısmetinin kapanacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine işarettir.

Rüyada evin içinde fare kovalamak gördüyseniz:

  • Tesadüflere ya da güzellikle ilgili konulara önem vermelisiniz.

Rüyada evin içinde fare kovalamak yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde kedi kovalamak mal varlığının neredeyse eriyeceğine, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde kedi ve fare görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına inanılır.

Rüyada evin içinde siyah fare görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, beklentilerinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde fare öldürmek elde bulunan paranın tükeneceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada evin içinde fareler görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, şerefli bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada evin içinde fare görmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada siyah fare kovalamak kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments