Rüyada aynanın karşısında oynamak

Rüyada aynanın karşısında oynamak verilen sözlerin yerine getirileceğine, vefakar bir insan olunacağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada aynanın karşısında oynamak gördüyseniz:

  • Faydalı iş gezileri söz konusu olabilir.

Rüyada aynanın karşısında oynamak çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, gönlünün rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada ayna karşısında oynamak başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, yıkılacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayna karşısında namaz kılmak o kişilerden güzel sözler duyulacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına tabir olunur.

Rüyada aynanın karşısında saç taramak para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayna karşısında saç taramak saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine inanılır.

Rüyada ayna karşısında saç kesmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına delalettir.

Rüyada aynanın karşısında makyaj yapmak hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, küslerin barışacağına inanılır.

Rüyada ayna karşısında süslenmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments