Rüyada ayna karşısında oynamak

Rüyada ayna karşısında oynamak önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine yorulur.

Rüyada ayna karşısında oynamak gördüyseniz:

  • Gerekli araştırmaları yapmalısınız.

Rüyada aynanın karşısında oynamak kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayna karşısında oynamak duygularının karşılığını alamayacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada aynanın karşısında saç taramak çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada aynanın karşısında makyaj yapmak yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada ayna karşısında namaz kılmak keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayna karşısında ağlamak ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayna karşısında saç kesmek eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına delalet eder.

Rüyada ayna karşısında süslenmek iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments