Rüyada aynanın karşısında makyaj yapmak

Rüyada aynanın karşısında makyaj yapmak kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada aynanın karşısında makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Aile büyüklerinden gelebilecek kısıtlamalar sizi rahatsız edebilir.

Rüyada aynanın karşısında makyaj yapmak dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, hedeflerin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada aynada makyaj yapmak yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada aynaya bakıp makyaj yapmak çevresindekilerle arasının açılacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine işaret eder.

Rüyada aynaya bakarak makyaj yapmak sevdiği bazı kişileri kıracağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayna karşısında saç kesmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayna karşısında ağlamak yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına tabir olunur.

Rüyada ayna karşısında saç taramak makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına delalet eder.

Rüyada ayna karşısında süslenmek hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, yeni bir yol çizileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments