Rüyada aynanın karşısında saç taramak

Rüyada aynanın karşısında saç taramak rahatsızlık duyulacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, varlıklı kimse olacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, amaçlarına nail olacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada aynanın karşısında saç taramak gördüyseniz:

  • Aniden ön plana çıkan olaylarla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada ayna karşısında saç taramak hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, kararlar alacağına işaret eder.

Rüyada aynanın karşısında saç taramak hanesindeki rızkın da artacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına yorulur.

Rüyada aynaya bakıp saç taramak elindekilerle yetinmeyi bileceğine, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada aynada saç taramak onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada aynada saçını taramak hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, nasiplerini alacağına tabir olunur.

Rüyada ayna karşısında saç kesmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının saçını taradığını görmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine işaret eder.

Rüyada ıslak saçı taramak uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments