Rüyada ayna karşısında süslenmek

Rüyada ayna karşısında süslenmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayna karşısında süslenmek gördüyseniz:

  • Yeni kişilerin veya yeni şeylerin arayışına girmeden önce, sizin için neler planlandığına ya da kendiniz için planlarınıza odaklanmalısınız.

Rüyada ayna karşısında süslenmek zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada ayna karşısında oynamak günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayna karşısında saç kesmek işlerin büyük bir açmaza gireceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına inanılır.

Rüyada aynanın karşısında saç taramak iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına delalettir.

Rüyada ayna karşısında saç taramak herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayna karşısında ağlamak işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayna karşısında namaz kılmak işten yana kısmetinin kapanacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına delalet eder.

Rüyada aynanın karşısında makyaj yapmak çevresindekilerle arasının açılacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments