Rüyada ayna karşısında saç taramak

Rüyada ayna karşısında saç taramak el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada ayna karşısında saç taramak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkabilecek bilgi veya bilgiler planlarınızı ya da bakış açınızı değiştirmenize neden olabilir.

Rüyada ayna karşısında saç taramak yeni kısmetlere nail olacağına, adını işiyle duyuracağına rivayet eder.

Rüyada aynanın karşısında saç taramak helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine delalet eder.

Rüyada aynaya bakıp saç taramak kısmetlerinin ve şansının artacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada aynada saç taramak ele geçen kazancın artacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine işarettir.

Rüyada aynada saçını taramak ayrılanların birleşeceğine, sağlıklı ve zinde olacağına rivayet eder.

Rüyada ayna karşısında saç kesmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, imkânlarının azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın saçı taramak iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına tabir olunur.

Rüyada uzun saçı taramak karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments