Rüyada ayna karşısında saç kesmek

Rüyada ayna karşısında saç kesmek zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, çok büyük çaba sarfedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayna karşısında saç kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda açık davranmamanız veya sır saklamanız problemlere neden olabilir.

Rüyada ayna karşısında saç kesmek çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine delalettir.

Rüyada aynanın karşısında saç taramak moralinin her zaman yerinde olacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada ayna karşısında saç taramak onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına delalettir.

Rüyada ayna karşısında oynamak sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada aynanın karşısında makyaj yapmak yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada aynanın karşısında oynamak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayna karşısında ağlamak aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına delalet eder.

Rüyada ayna karşısında süslenmek kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments