Rüyada aynaya bakarak makyaj yapmak

Rüyada aynaya bakarak makyaj yapmak uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, güzel gelişmeler yaşanacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada aynaya bakarak makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Yeni çevrelere gireceğiniz, yeni faydalı arkadaşlıklar kuracağınız bir yıllık süreçte olacaksınız.

Rüyada aynaya bakarak makyaj yapmak bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına inanılır.

Rüyada aynaya bakarak konuşmak kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, kötü olayların meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada aynaya bakarak dua etmek zengin olunacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına delalettir.

Rüyada aynaya bakarak süslenmek onlarla dayanışma içinde olacağına, dinde bilginleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aynaya bakarak oynamak yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada aynaya bakarak ruj sürmek aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına inanılır.

Rüyada aynaya bakarak ağlamak dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına işarettir.

Rüyada bakara suresinin son iki ayetini görmek maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, yükünün azalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments