Rüyada siyah bornoz giymek

Rüyada siyah bornoz giymek sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, hayırlı bir haber alınacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah bornoz giymek gördüyseniz:

  • Teşebbüsleriniz otorite konumundaki kimseler tarafından engellenebilir.

Rüyada siyah bornoz giymek yaşlılığında da rahat edeceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına rivayet eder.

Rüyada siyah bornoz görmek kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının bornoz giydiğini görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, üzüntülü günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz bornoz giymek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına inanılır.

Rüyada birinin bornoz giydiğini görmek duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada mor bornoz giymek prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı bornoz giymek sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine inanılır.

Rüyada sarı bornoz giymek önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments