Rüyada mor bornoz giymek

Rüyada mor bornoz giymek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, ele geçecek haram mal ve paraya, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada mor bornoz giymek gördüyseniz:

  • Fazla meraklı davranışlar içinde olmaktan kaçınmalı, merakınızı belli etmemelisiniz.

Rüyada mor bornoz giymek hastalıklardan kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına tabir olunur.

Rüyada mor bornoz görmek sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına delalet eder.

Rüyada sarı bornoz giymek şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına alamet eder.

Rüyada siyah bornoz giymek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada beyaz bornoz giymek geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı bornoz giymek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, manevi olarak kalbin allah aşkı ile dolacağına delalettir.

Rüyada birinin bornoz giydiğini görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine tabir olunur.

Rüyada mavi bornoz giymek binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments