Rüyada siyah bornoz görmek

Rüyada siyah bornoz görmek eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, sorunların atlatılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada siyah bornoz gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu sizin ele alış biçiminizle diğer tarafın ele alış biçimi arasında fark olabilir.

Rüyada siyah bornoz giymek ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah bornoz görmek kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bornoz yıkamak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada birini bornozlu görmek yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı bornoz görmek kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına inanılır.

Rüyada bornozlu kadın görmek bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada beyaz bornozlu erkek görmek büyük borçlar alınacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada bebek bornozu görmek atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments