Rüyada başkasının bornoz giydiğini görmek

Rüyada başkasının bornoz giydiğini görmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, gittiği yolda çok başarılı olacağına, bereketin ve karın artacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının bornoz giydiğini gördüyseniz:

  • Karşıt fikirli kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada birinin bornoz giydiğini görmek zenginlik elde edeceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada sarı bornoz giymek her zaman çok başarılı olacağına, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı bornoz giymek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine delalet eder.

Rüyada başkasının bornoz giydiğini görmek elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi bornoz giymek yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor bornoz giymek bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah bornoz giymek rızkından ve gelirinden olacağına, alın terinin karşılığını alacağına delalettir.

Rüyada beyaz bornoz giymek sorunlarının çözüme kavuşacağına, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments