Rüyada başkasına bileklik takmak

Rüyada başkasına bileklik takmak gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, bir sebeple sıkıntılarının artacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına işaret eder.

Rüyada başkasına bileklik takmak gördüyseniz:

  • Para sorunlarınız olabilir.

Rüyada mavi bileklik takmak hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına işarettir.

Rüyada elmas bileklik takmak eşit davranılacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada bileklik takmak her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil bileklik takmak iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine delalet eder.

Rüyada mavi boncuklu bileklik takmak onu borçtan kurtaracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada pırlanta bileklik takmak deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine delalettir.

Rüyada boncuklu bileklik takmak yönetici makamına geleceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada inci bileklik takmak bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments