Rüyada beyaz ve siyah güvercin görmek

Rüyada beyaz ve siyah güvercin görmek sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, mallarının ve parasının bereketinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz ve siyah güvercin gördüyseniz:

  • Mücadele ya da rekabet gerektiren ortamlardan ufak tefek detaylar sayesinde ayrılabilirsiniz.

Rüyada beyaz ve siyah güvercin görmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz siyah güvercin görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada siyah beyaz güvercin görmek aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah ve beyaz güvercin görmek iyi habere, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü siyah güvercin görmek sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına delalet eder.

Rüyada siyah güvercin öldürmek üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine delalettir.

Rüyada siyah güvercin yakalamak hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah yavru güvercin görmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, yeni bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments