Rüyada beyaz saçlı birini siyah saçlı görmek

Rüyada beyaz saçlı birini siyah saçlı görmek fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz saçlı birini siyah saçlı gördüyseniz:

  • Tutulma esnasında, ihtiyacınız varsa, mutlaka destek alın.

Rüyada beyaz saçı siyah görmek kötü günlerini aşmayı başaracağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada siyah beyaz saç görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz ve siyah saç görmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza rivayet eder.

Rüyada beyaz saçlı birini siyah saçlı görmek planlarının bozulacağına, sarsılacağına işarettir.

Rüyada beyaz saçın siyah olduğunu görmek zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada siyah saçlı beyaz tenli bebek görmek kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine işarettir.

Rüyada arkadaşını siyah saçlı görmek maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına alamet eder.

Rüyada saç renginin siyah görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, dişe diş savaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments