Rüyada siyah ve beyaz çorap görmek

Rüyada siyah ve beyaz çorap görmek her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada siyah ve beyaz çorap gördüyseniz:

  • Meslek hayatınızda çalışmalarınız esnasında fikirlerinizin hemen dikkate alınmaması sizi sinirlendirebilir.

Rüyada siyah beyaz çorap giymek daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, dertlerin dermanının bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz çorap görmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah ve beyaz çorap görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah çorap aramak çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada siyah ten çorap giymek zarar gören insanlara yardım edeceğine, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına tabir olunur.

Rüyada siyah tül çorap görmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlik altına siyah çorap giymek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına inanılır.

Rüyada siyah yırtık çorap giymek alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments