Rüyada siyah kelebek görmek

Rüyada siyah kelebek görmek uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah kelebek gördüyseniz:

  • Ani kararlar almayın.

Rüyada siyah kelebek görmek ters giden işlerin de düzeleceğine, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz kelebek görmek art niyetli kişilere uyacağına, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada kelebek sürüsü görmek işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kelebek olmak yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına inanılır.

Rüyada kelebeğin üzerine konduğunu görmek buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, kişinin can derdine düşeceğine inanılır.

Rüyada uçuşan kelebekler görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine delalet eder.

Rüyada uçmayan kelebek görmek çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, onu uyaracağına alamet etmektedir.

Rüyada kelebek böceği görmek maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments