Rüyada sivilceli sırt görmek

Rüyada sivilceli sırt görmek verdiği emeklerin heba olacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, işlerin hafifleyeceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada sivilceli sırt gördüyseniz:

  • İş hayatınızı eğlenceyle karıştırmayın.

Rüyada sırta sivilce görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine alamet eder.

Rüyada sırtında büyük sivilce görmek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına alamet eder.

Rüyada sırtında sivilce çıktığını görmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada sırtında sivilce görmek işten yana şansının açık olacağına, anne duasının açılacağına işarettir.

Rüyada sırtta sivilce görmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, istediği zaman yeni işler kurabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtta sivilce sıkmak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada sivilceli sırt görmek çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtında sivilce patlatmak verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments