Rüyada sırtta sivilce görmek

Rüyada sırtta sivilce görmek yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, yardımının olacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, köşeye sıkıştıracağına, konforlu ve rahat hale geleceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, sevdiklerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada sırtta sivilce gördüyseniz:

  • Yenilikler maddi kazançlarınızın artmasını sağlayabilir.

Rüyada sırtta sivilce görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sivilceli sırt görmek huzurunun eski haline döneceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına alamet eder.

Rüyada sırtında sivilce çıktığını görmek kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının sırtında sivilce görmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, kalbinin küt küt edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sırtında sivilce görmek kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına delalettir.

Rüyada sırtında sivilce patlatmak mutluluğunun zedeleneceğine, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine yorulur.

Rüyada sırtını sivilceli görmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine yorulur.

Rüyada sırtta sivilce sıkmak üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments