Rüyada sırtında sivilce patlatmak

Rüyada sırtında sivilce patlatmak deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, bolluğun ve verimin de artacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, işveren koltuğunda oturacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtında sivilce patlatmak gördüyseniz:

  • Normalden daha sosyal veya samimi tutumlar içine girmeniz gerekebilir.

Rüyada sırtında sivilce patlatmak bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, şansın her zaman kişiden yana olacağına delalettir.

Rüyada kocaman sivilce patlatmak tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına alamet eder.

Rüyada başkasının sivilcesini patlatmak rütbe edineceğine, sağlık sorunları yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sivilcesini patlatmak elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sivilceyi patlatmak aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzündeki sivilceyi patlatmak birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, çok üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Rüyada patlayan sivilce görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde sivilce patlatmak bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments