Rüyada şiş yanak görmek

Rüyada şiş yanak görmek sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, eğleneceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada şiş yanak gördüyseniz:

  • Mali konularda son derece dikkatli davranmalısınız.

Rüyada yanağının şiştiğini görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada şişmiş yanak görmek hayırlı bir kısmet çıkacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada şiş yanak görmek iş hayatında değişiklik yapacağına, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanağın şiştiğini görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına delalet eder.

Rüyada yanakta şişlik görmek rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanağını şiş görmek işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, bolluk ve berekete kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanağından öpmek kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanakta yara görmek iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments