Rüyada göbek çizgisi görmek

Rüyada göbek çizgisi görmek rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, çeşitleneceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, rahat nefes alınacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada göbek çizgisi gördüyseniz:

  • Gerilimi doğru yönetip kazanan taraf olabilirsiniz.

Rüyada göbek çizgisi görmek maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına yorulur.

Rüyada yüzde çizgi görmek yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına yorulur.

Rüyada düz çizgi görmek işlerinin tutacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine alamet eder.

Rüyada çizgi roman görmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına delalet eder.

Rüyada beyaz çizgili kağıt görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada alında derin çizgi görmek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine alamet eder.

Rüyada el çizgisi görmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada çizgili çorap görmek çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments