Rüyada göbekte yara görmek

Rüyada göbekte yara görmek yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, geniş rızık elde edeceğine, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına işaret etmektedir.

Rüyada göbekte yara gördüyseniz:

  • Siz kadınsanız, ani bir evlenme teklifi alabilirsiniz.

Rüyada göbekten yaralanmak sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine yorulmaktadır.

Rüyada göbeğinde yara görmek ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada göbekte yara görmek ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada göbek deliğinde yara görmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine yorulur.

Rüyada göbekte kıl görmek sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin göbek attığını görmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine alamet eder.

Rüyada göbek okşamak hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, başarısızlığa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada göbekli bir adam görmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments