Rüyada sevgiliyi göbekli görmek

Rüyada sevgiliyi göbekli görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, ele geçen kazancın artacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, yapacağı planların altüst olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi göbekli gördüyseniz:

  • En önemli hedefinizden uzaklaşmamalısınız.

Rüyada sevgiliyi göbekli görmek rüya sahibinin yalnızlaşacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada bebeğin göbek kordonunu görmek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, elinin de bolluk göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada göbeği şişmek ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine işaret eder.

Rüyada kuzu göbeği mantarı topladığını görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, sağlığına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuzu göbeği mantarı toplamak aksi takdirde çaresiz kalacağına, kısmetli bir işe atılmaya delalet etmektedir.

Rüyada göbekte göz görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine alamet eder.

Rüyada göbek deliğini görmek üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada göbek deliğinden kan aktığını görmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments