Rüyada sırtında dövme olduğunu görmek

Rüyada sırtında dövme olduğunu görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtında dövme olduğunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ani bir değişiklik söz konusu olabilir.

Rüyada sırtında dövme görmek elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine inanılır.

Rüyada sırtta dövme görmek âlim kişiler arasına gireceğine, gözden düşeceğine, ayıplanacağına yorulur.

Rüyada birinin sırtında dövme görmek yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada sırtında dövme olduğunu görmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, sıkıntılarını çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtına dövme yaptırmak elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sırta dövme yaptırmak çok iyi işler ortaya konacağına, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına işarettir.

Rüyada başkasının sırtında dövme görmek işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kedi dövmesi yaptırmak hayırlı bir haber alınacağına, aç kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments