Rüyada sırtında dövme görmek

Rüyada sırtında dövme görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına delalettir.

Rüyada sırtında dövme gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler yüksek sesle taleplerini sıralamaya başlayabilirler.

Rüyada sırtta dövme görmek kısmetinin ve bahtının kapanacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına delalet eder.

Rüyada sırtında dövme olduğunu görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada sırtına dövme yaptırmak mutsuz ve huzursuz olacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtında dövme görmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, insanların takdirini kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin sırtında dövme görmek keyfinin olmayacağına, üzgün ve karamsar olacağına tabir olunur.

Rüyada sırta dövme yaptırmak bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, üzüleceğine, yıpranacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının sırtında dövme görmek şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin dövme yaptırdığını görmek eline çok güzel fırsatların geçeceğine, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments