Rüyada sırtta dövme görmek

Rüyada sırtta dövme görmek işlerinin düşeceğine, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırtta dövme gördüyseniz:

  • Düşünceli adımlar atmanız ya da jestler yapmanız durumunda olumlu karşılıklar alabilirsiniz.

Rüyada başkasının sırtında dövme görmek huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, evine bereketin, rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına rivayet eder.

Rüyada sırtına dövme yaptırmak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sırta dövme yaptırmak eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada birinin sırtında dövme görmek yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtında dövme görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına inanılır.

Rüyada sırtında dövme olduğunu görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırtta dövme görmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada bilekte dövme görmek rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments