Rüyada başkasının sırtında dövme görmek

Rüyada başkasının sırtında dövme görmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, büyük bir makama geleceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, savurgan bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının sırtında dövme gördüyseniz:

  • Yetenekleriniz konusunda alçak gönüllü olmayın.

Rüyada birinin sırtında dövme görmek moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtına dövme yaptırmak zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ardından sevinçli bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtında dövme olduğunu görmek anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtta dövme görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırta dövme yaptırmak zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırtında dövme görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına işaret eder.

Rüyada başkasının sırtında dövme görmek hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılan dövmesi yaptırmak başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments