Rüyada simsiyah köpek görmek

Rüyada simsiyah köpek görmek nazar eden insanların haddini bildireceğine, çok büyük ses getireceğine, çevresinin genişleyeceğine, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine delalet eder.

Rüyada simsiyah köpek gördüyseniz:

  • Daha sonra da normal hayat akışınız içinde sevdiğiniz insana gereken ilgiyi gösterin.

Rüyada simsiyah köpek görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına inanılır.

Rüyada simsiyah kadın görmek ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada simsiyah kıl görmek manevi olarak çökmekle kalmayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada simsiyah duman görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına işaret etmektedir.

Rüyada simsiyah adam görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada elleri simsiyah görmek kendisine olan güveninin artacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada simsiyah fare görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, kendi işinin patronu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü simsiyah görmek huzurun ve sükûnetin geleceğine, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments