Rüyada simsiyah duman görmek

Rüyada simsiyah duman görmek hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, sevdiği insana kavuşacağına, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada simsiyah duman gördüyseniz:

  • Olumlu düşünmeli, fırsatları görmeye çalışmalısınız.

Rüyada simsiyah duman görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözlerini simsiyah görmek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına tabir olunur.

Rüyada simsiyah yılan görmek o işten ekmek yiyeceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada simsiyah adam görmek gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada simsiyah kıl görmek bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına yorulmaktadır.

Rüyada simsiyah fare görmek maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada simsiyah kadın görmek kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçlarını simsiyah görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments