Rüyada simsiyah kıl görmek

Rüyada simsiyah kıl görmek emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, maddi zarara gireceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, istediği başarıyı göstereceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına alamet eder.

Rüyada simsiyah kıl gördüyseniz:

  • Başkalarının iş veya sorumluluklarını yüklenmeniz durumunda sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Rüyada simsiyah kıl görmek attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine rivayet eder.

Rüyada simsiyah araba görmek anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına yorulur.

Rüyada simsiyah at görmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, renk ve eğlence geleceğine yorulur.

Rüyada simsiyah giyinmiş birini görmek bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada simsiyah saç görmek çok mutlu günler geçireceğine, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada yüzünün simsiyah olduğunu görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına inanılır.

Rüyada simsiyah duman görmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine işaret eder.

Rüyada dişlerini simsiyah görmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments