Rüyada simsiyah kadın görmek

Rüyada simsiyah kadın görmek çocuklar gibi şen olacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada simsiyah kadın gördüyseniz:

  • Harcamalarınız artabilir veya inanılması zor şeylere para yatırabilirsiniz.

Rüyada simsiyah kadın görmek kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada simsiyah giymek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine rivayet eder.

Rüyada birini simsiyah görmek neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada ellerini simsiyah görmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada simsiyah fare görmek maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına inanılır.

Rüyada ölüyü simsiyah görmek hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçlarını simsiyah görmek ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada simsiyah göz görmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments